19 Şubat 2016 Cuma

Tutamıyorum Zamanı

  Zaman ne çok kıymetli.  Her zaman yapacak çok önemli işler vardır. Yaparsın yapmazsın o ayrı. Ben zamanı değerlendirme konusunda çok çaba sarf ederim. Akıyor gidiyor çünkü bitiyor ve hep bir şeyler götürüyor bizden. Kendime ayırdığım vakitlerde genelde ya okurum, ya yazarım ya da film listemden bir film seçip izlediğim olur. Bunları yapacak enerjim yoksa eğer motivasyon takviyesi lazım demektir, bu da sevdiklerimle sohbet etmek, gülmek ya da dans etmekle mümkündür. Açık hava da sofra başında saatlerce oturup kahkahalar eşliğinde sohbet etmenin her insanın ömrünü uzattığına inanırım.Bir de dans etmenin, şarkıya eşlik ederek müziğin içinde kaybolarak dans etmek.

  Boş zamanım dışındaki zaman dilimimi zorunluluklarım kapsar, bunun en önemli bölümü kızımla olan dilimdir.Onunla her anım o kadar özel ki, her bir saniyesinin dolu dolu olması için çaba gösteririm. Sürekli bir şeyleri izleyip öğrenmeye çalıştığı için, her yaptığım veya yapacağım şeyi onun öğrenmesini istediğim şekilde yaparım.Ve tabi mutlu olacağı şekilde. Çünkü o mutluysa ben mutluyum ben mutluysam onu daha da mutlu ederim. Bu hayatımın en özel ve anlamlı kısır döngüsü. Oynadığımız her oyundan keyif alsın bir şeyler öğrensin isterim.Birlikte geçirdiğimiz tüm zamanlar kaliteli olsun. Ona fayda sağlasın. Çok anlamsız saçma sapan bir şey yapalım ama  deli gibi eğlenelim. Sonra eğitici bir aktivite yapalım bir dahakini sabırsızlıkla bekleyelim.
  Benim hayatımın yarısı kendim yarısı kızım oluvermiş. Beni tamamlayan oymuş. Bu yüzden onunla ilgili olan her şey çok özel. Onunla ilgili anlatacak çook şeylerim var. Ve bizim daha ana kız yapacak çok işimiz. Bu yüzden boş zamanımız yok bizim...     :)

2 yorum:

  1. ay amaaa annatsana aradaaaa burdaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. biraz ağır yazdığım doğru, çok vakit bulamıyorum ama anlatacak çok şey var deep hepsini paylaşmak istiyorum inşallah :)

      Sil